Inschrijven kan door op de afbeelding te klikken.

senteclassic2019

SENTE CLASSIC

Op vrijdag 30 augustus vindt de ondertussen reeds 3de editie van Sente Classic plaats. Deze dorpskoers is een recreatieve wielerwedstrijd voor Sentenaren, zowel voor dames als heren, geoefend en minder geoefend. Om 19u gaan we van start voor een rit van maximaal 36km (12 rondjes) op een gesloten en verkeersvrije omloop (Sint-Katharinastraat, Sentestraat, Beiaardstraat). Iedereen kan op eigen tempo zijn wedstrijd afwerken! Dus vrees niet als je denkt iets minder getraind te zijn.

Iedere geoefende en minder geoefende fietser is welkom indien je:

ü  inwoner bent van Sente

ü  je (schoon)ouders nog in Sente wonen

ü  lid bent van WTC Parcheggio Sente

ü  lid bent van een verening uit Sente

ü  je kinderen school lopen in VBS Sint-Katrien

ü  en je minstens 18 jaar oud bent (geboren in 2001 of ouder)

Aarzel niet om in te schrijven via onderstaand formulier. Inschrijving kost €15 (je krijgt €5 terug bij teruggave van de rugnummers).:

Inschrijvingsformulier Sente Classic  

ALLES OP WIELTJES en KIDSRUN

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Net voor de dorpskoers is het de beurt aan kleuters en lagere school kinderen. Kleutertjes zijn opnieuw welkom met fiets, step, go-cart of eender welk favoriet vervoersmiddel voor 'Alles Op Wieltjes' . De kinderen van de lagere school mogen hun sportschoenen aantrekken voor een kidsrun. Dit alles staat te gebeuren in de Sintt-Katharinastraat op vrijdag 30 augustus vanaf 18u. Vooraf inschrijvingen hoeft niet.

Kidsrun: 

  1. Leerjaar 1/2: 250m
  2. Leerjaar 3/4: 500m
  3. Leerjaar 5/6: 1000m